23948sdkhjf

Transportforum ställer om

Den årliga konferensen Transportforum i Linköping bli digital 2021 på grund av coronapandemin.

Transportforum ställer om! Med tanke på den osäkerhet som råder kring covid-19 har arrangören VTI beslutat att göra ett försök att forma om Transportforum 2021 från en fysisk konferens i Linköping till en digital konferens. Hoppet är att på så vis kunna göra den senaste kunskapen tillgänglig och ge möjlighet till utbyte mellan transportsektorns aktörer, trots rådande restriktioner.

Hur konferensen kommer att se ut och hur många dagar den kommer att bestå av ber VTI att få återkomma till inom den närmaste tiden. Arrangörerna arbetar nu intensivt med att, tillsammans med sina ämneskommittéer, hitta formerna för Transportforum 13-14 januari 2021.

Just nu är inlämningen av abstract öppen. Liksom tidigare år kommer alla abstracts som kommer in att granskas och, om de godkänts, även publiceras i en abstractbok efter konferensen. Antalet bidrag som kommer att presenteras under konferensen kommer däremot att vara färre än vid tidigare konferenser. Hur många sessioner som kommer att hållas är ännu oklart.

På grund av att konferensen ändrar karaktör från fysiskt möte till digital så har VTI förlängt inlämningen av abstract en vecka till 6 september.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078