23948sdkhjf

Lämnar Taxi Stockholm för Bolt

Bolt rekryterar Andrej Smailagic från Taxi Stockholm – får nyckelroll hos uppstickaren.

Med över 700 000 användare har Bolt blivit en betydande aktör inom transportsegmentet i Sverige på bara två år - med taxi, elsparkcyklar och matleveranser i sin portfölj. Nu har Bolt anställt Andrej Smailagic som ny business sales lead hos företaget i Sverige. 

– Mitt huvudfokus blir att utveckla och etablera Bolt Business i Sverige, en tjänst som gör det enkelt att boka och betala företagsresor med taxi. Jag ser fram emot att arbeta för att Bolt ska bli marknadsledande även inom affärssegmentet i Sverige, säger Andrej Smailagic.

Andrej Smailagic kommer närmast från en tjänst hos Taxi Stockholm, där han arbetade som chief strategy officer.

– Andrej Smailagic är en perfekt rekrytering för oss. Med sitt djupa kunnande om taxibranschen och dess möjligheter ser jag fram emot att arbeta tillsammans för att göra affärsresor mer hållbara och mer kostnadseffektiva. Något som går hand i hand med vårt miljöinitiativ Green Plan, säger Albin Grkovic, Sverigechef för Bolt.

Med Bolt for Business kan företag enkelt skräddarsy de anställdas individuella villkor för företagsresor, allt ifrån hur stor resebudget en anställd har varje månad eller vecka till antalet resor en anställd får lov att göra under en vald period. Man kan även välja om resan ska göras med en elsparkcykel eller med taxi. Resorna bokas som vanligt via Bolts app, tillgänglig för både iOS och Android.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109