23948sdkhjf

Continental och Mekka i stort avtal – ska förse 1300 bussar med däck

Det är Mekka traffic group som nyligen tecknat avtal med Continental för leverans av däck och service. Avtalet innebär att bland annat Bergkvarabuss, med en fordonsflotta på 1300 bussar, kommer förses med däck. Även servicestationen Mekka service ingår i det nyligen tecknade avtalet.  

  Vi eftersökte en partner som kan stödja oss i helheten när det kommer till däck. Med ett av Sveriges största bussföretag i koncernen så behöver vi en leverantör som både kan hjälpa oss att optimera livslängden på våra däck, ge oss detaljerad information om varje däcks status och kan stödja oss genom hela resan när kommer till däckanvändning. Med Continental får vi också en partner som liksom vi sätter säkerhetsfrågan i första rummet, säger Mats Melander, servicechef på Mekka Service. 

Mekka traffic group, som består av fem bolag, utgör till stor del busstrafik men också service och reparationer av fordon. Tidigare i år lanserade Continental en tjänst där fordonsflottor och åker slogs samman i en helhetslösning med fokus på digitalisering och datadriven hantering av däck. 

 Vi är både stolta och glada över förtroendet från Mekka Traffic Group. Vi har haft en jättebra dialog hela vägen och med det nya avtalet i hamn så öppnar det även upp för nya affärsmöjligheter tillsammans. Vår ambition är alltid att hitta den bästa lösningen för våra kunder och i detta fallet så delade vi direkt samsyn om vägen framåt, säger Magnus Hallborgförsäljningschef för Fleet Solutions på Continental däck Sverige. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078