23948sdkhjf

Direktlinjen Göteborg – Solna tillbaka

Den 2 mars 2020 introducerade MTRX en ny tågförbindelse till Solna Station för att förenkla resandet mellan Göteborg och Arenastaden i Solna, där flera av landets största arbetsgivare finns idag. Efter ett uppehåll under sommaren återöppnade MTRX tågförbindelsen den 23 augusti och introducerar nu också fler dagliga avgångar under vardagarna.

Antalet företag och arbetsplatser i Arenastaden har ökat markant de senaste åren och det finns nu över 22 000 arbetsplatser i området. Medan kommunikationer med kollektivtrafiken är goda har det hittills saknats möjlighet att åka direkt från Arenastaden till Göteborg. Med erfarenhet från tidigare år väljer MTRX att förlänga resrutten, så att affärsresenärer inte behöver ta sig till eller göra ett byte på Stockholms Centralstation, ett sätt för MTRX att hjälpa affärsresenärer att välja det hållbara resealternativet som tåg är, för sina resor mellan Stockholm och Göteborg.

– Vi är väldigt glada att återigen kunna erbjuda alla resenärer mellan Göteborg och Arenastaden i Solna en direktförbindelse. Vi vet att vi har ett väldigt bra erbjudande för den medvetna affärsresenären som gör ett aktiv val för att resa klimatsmart och som värdesätter punktlighet, är prismedvetna och uppskattar vår personliga service ombord, säger Nina Alexandersson, försäljningschef på MTRX.

Tågtider för resor mellan Göteborg och Solna:

Göteborg-Solna
Avresa kl 05:50 med ankomst kl 09:10 (mån-ons)
Avresa kl 06:54 med ankomst kl 10:25 (mån-tors)
Avresa kl 08:54 med ankomst kl 12:25 (fre)

Solna-Göteborg
Avresa kl 15:33 med ankomst kl 19:05 (mån-fre)
Avresa kl 16:33 med ankomst kl 20:07 (mån-fre)
Avresa kl 17:33 med ankomst kl 21:05 (mån-fre)

Läs mer om: MTR
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.864