23948sdkhjf

Han blir ny affärschef på Nobina Mobility

I början av maj tillträder Eric Steijer som ny affärschef på Nobina Mobility, koncernens affärsområde som utvecklar de två reseapparna Travis och Res i Sthlm.

Eric Steijer har verkat inom Nobinakoncernen i tolv år, bland annat som affärschef inom områden Södertälje, Sörmland och Södertörn. Innan det nya uppdraget som affärschef inom Nobina Mobility, har han varit marknads- och kommunikationschef Samtrans Omsorgsresor.

Det har varit en mycket spännande tid på Samtrans sedan vi förvärvade bolaget. Vi har över tid tillsammans byggt en stabil marknadsposition inom omsorgsresor i stora delar av Sverige och vi har också under pandemin erbjudit samhället olika typer av tjänster, bland annat som vårdgivare, som nu ligger till en bra grund för framtiden, säger Eric Steijer, i en kommentar.

Samtidigt lämnar John Strand, tidigare vd för Nobina Travis, bolaget och Petra Axelsson, direktör för hållbarhet, strategi och nya affärer, tillträder som ny tillförordnad vd.

Jag ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med Eric där vi tillsammans med övriga i teamet inom Nobina Mobility ska utveckla affärsområdets erbjudanden. Eric har genom åren visat prov på mycket starkt entreprenörskap och jag är övertygad att han genom sin erfarenhet inom Nobinakoncernen tillsammans med sin förmåga att se lösningar i utmaningar, starkt kommer att bidra till vår framgång, säger Petra Axelsson.

Artikeln är en del av vårt tema om TRAFIK: Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Göteborgs Hamns vd slutar
Efter låga siffrorna – Dalarna vill öka kundnöjdheten
Kollektivtrafikbarometern: Marknadsandelarna ökar
Han blir ny ekonomidirektör för Nobina
De ska sköta Stockholm Nords järnvägsanläggning
Arrival får ny vd igen – kapar personalstyrkan med hälften
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Motor-Magasinet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.156