23948sdkhjf

Hon blir marknadschef på Nobina Care

Tidigare förra veckan stod det klart att Eric Steijer blir ny affärschef på Nobina Mobility, efter att ha lämnat rollen som marknadschef på Nobina Care/ Samtrans Omsorgsresor.

Nu tar Jana Odinsman över rollen som marknadschef för Nobina Care.

Hon har sedan 2020 varit Director of Finance & Business Development på Samtrans. I den nya rollen kommer Jana Odinsman ha ett helhetsansvar för bolagets varumärke, anbudsarbete och affärsutveckling.

– Det känns otroligt kul att Jana blir Samtrans nya marknadschef. Hon är en handlingskraftig ledare som gång på gång har visat på stor förmåga att utveckla både vår verksamhet och kollegor. Vi vill driva utvecklingen i vår bransch och jag är övertygad om att Jana har förmågan att fortsatt positionera Samtrans och Nobina Care som viktig samhällsaktör inom mobil omsorg, säger Tomas Hansson, vd på Samtrans och Nobina Care, i en kommentar.

Jana Odinsman kommer fortsätta ingå i ledningsgruppen i Samtrans, samt ta plats i styrelserna för Göteborgs buss och Telepass.

– Det ska bli väldigt spännande att ta mig an rollen som marknadschef för Nobina Care. Jag är stolt över att få arbeta på ett innovativt bolag som stöttar samhället när det behövs som mest. Under pandemin har vi på Samtrans drivit en omfattande förändringsresa där vi förutom att ha etablerat oss på nya marknader inom omsorg så som nationell provtagning av covid 19, även förstärkt vår position genom strategiska bolagsförvärv och konkurrenskraftiga anbud, säger Jana Odinsman.

Artikeln är en del av vårt tema om TRAFIK: Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111