23948sdkhjf

Först ut med app för bokning av rullstolstaxi

Samtrans Omsorgsresor blir som första privata aktör att lansera en app för bokning av rullstolstaxi.

I den nya appen som Samtrans Omsorgsresor lanserade under onsdagen, kan personer i behov av rullstolstaxi, numera boka, planera och följa sin resa. Bakgrunden är att åtgärda tillgänglighetsbrist i samhället och att kollektivtrafiken ska utvecklas i linje med övrig persontrafik och kunna erbjuda resenärerna möjligheten att boka sina resor digitalt.

– Framtidens resor kommer att bokas via digitala applikationer och det måste komma alla till dels. Därför är vi nu glada över att vara den första leverantören i branschen som är i gång med att skapa en bättre reseupplevelse som inkluderar fler. För våra resenärer blir det betydligt enklare när resan kan beställas direkt i mobilen och det innebär en trygghet att veta när bilen kommer, säger Jana Odinsman, marknadschef på Nobina Care och Samtrans Omsorgsresor, i en kommentar.

Foto: Samtrans Omsorgsresor.

– Vi är lyhörda inför vad våra resenärer har för behov och önskemål. Appen är till för dem och vi kommer nu att arbeta vidare med att utveckla och förbättra funktionerna framåt, fortsätter Jana Odinsman.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.36