23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vinfestival 3-4 maj 2024 i BorderShop Puttgarden – Ta med dina gäster på en unik upplevelse!

Planera en gruppresor till Vinfestivalen 2024 och låt dina gäster utforska vinens värld i BorderShop Puttgarden – som bland annat kommer att dekoreras vackert av floristen Karl Fredrik Gustafsson!

Den 3-4 maj 2024 öppnar BorderShop Puttgarden för första gången dörrarna till en fantastisk Vinfestival.

Festivalen kommer att erbjuda allt från vinbodar, bra erbjudanden, blomsterutställningar och självklart möjligheten att smaka på världens härliga viner.

Dessutom får vår festival besök av floristen och trädgårdsprofilen Karl Fredrik Gustafsson, som dekorerar vackert och festligt med en fantastisk blomsterutställning – och han tar med sig sina egna utsökta viner och lär ut konsten att para ihop vin med olika smakupplevelser.

Med ett besök till Vinfestival får dina gäster en chans att utforska vinens värld, och samtidigt bli inspirerade för sommarens fester och varma kvällar på terrassen.

Festivalen är öppen fredagen den 3 maj från 13-19 och lördagen den 4 maj från 10-18. Kom ihåg att du som bussoperatör får exklusiv rabatt på entrébiljetter för grupper när du bokar dem tillsammans med din överfart. Läs mer om biljettköp och allt det praktiska på vår hemsida

Vi ser fram emot att välkomna er till Vinfestival 2024!

PS: Om du är intresserad av att vi annonserar din bussresa på vår BorderShop-hemsida, finns det också en enkel möjlighet till det. Se hur du gör längst ner på sidan här.

Scandlines Danmark ApS
Havneholmen 25, 8. sal
1561 København V
Københavns Kommune
Danmark
VAT nummer: DK18605600

Sänd till en kollega

0.031