23948sdkhjf

EXTRA! Norling Touring köper Resekompaniet – ”Det var rätt tid”

Håbo Buss säljer Resekompaniet i Eskilstuna till Norling Touring. 

Under torsdagen har Håbo Buss Mats Mattsson AB och Norling Touring Busstrafik AB tecknat avtal där Norling Touring övertar samtliga aktier i researrangören Resekompaniet i Eskilstuna. Det framgår i ett pressmeddelande.

– Det känns jättebra att sälja till just Niklas som vi känt länge och som har ett stort intresse för resor. Han har varit intresserad av Resekompaniet länge och nu kände vi att det var rätt tid, säger Frida Mattsson, en av ägarna till Håbo Buss, till RT-Forum.

I samband med avtalet tecknades även ett samarbetsavtal där det framgår att Håbo Buss kommer att fortsätta att utföra busstransporter för Resekompaniet i Eskilstuna; i Stockholm och Uppsala området.

– Redan före pandemin frågade jag om Resekompaniet var till salu då jag tror på en utökning av det geografiska området av verksamheten från Mälardalen även till Örebro Län, säger Niklas Norling i en kommentar.

– Med mitt intresse för bussresor tillsammans med duktiga chaufförer, fräscha bussar och teamet i Eskilstuna så kommer det bli väldigt bra och väldigt roligt.

– Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete och att se Resekompaniet utvecklas än mer i Norling Touring koncernen, säger Joakim och Frida Mattsson, Håbo Buss.

Här kan du läsa vår intervju med Frida Mattsson: 

Familjekänslan viktig även när bolaget växer

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109