23948sdkhjf

Nordin till Sveriges Bussföretag

Annika Nordin blir ny vice vd i Sveriges Bussföretag under våren - Hon tar över avtalsrörelsen efter Ulrika Egervall som lämnar förbundet.
Annika Nordin kommer närmast från Teknikföretagen där hon varit arbetsrättsjurist och förhandlare. Under våren kommer hon att leda Sveriges Bussföretags avtalsrörelse i mål efter det att Ulrika Egervall lämnar över stafettpinnen under första kvartalets slut.

Ulrika Egervall lämnar dock inte Näringslivets hus på Storgatan 10 i Stockholm. Hon ska tvärt om ta hand om en helt ny organisation inom Transportföretagen, nämligen Säkerhetsföretagen där hon blir vice vd och förhandlingschef, alltså samma post som hon ännu en tid har på Sveriges Bussföretag.

– Det är med dubbla känslor jag kommer att lämna Sveriges Bussföretag där jag trivts otroligt bra. Men samtidigt är det här en utmaning och chans att lära sig en för mig helt ny bransch. Eftersom Säkerhetsföretagen blir den nionde förbundet inom transportföretagen och dessutom en helt ny organisation, så blir det extra spännande att vara med och bygga upp verksamheten, säger Ulrika Egervall till Rt-forum.

Fotnot . Säkerhetsföretagen har tidigare ingått som en del av tjänsteföretagen inom arbetsgivarorganisationen Almega.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078