23948sdkhjf

Transportföretagen lanserade ny webb

5 februari lanserades Transportföretagens nya webbplats transportforetagen.se.

Den nya sajten har ett ökat fokus på medlemsnytta och samlar Transportföretagens alla branscher och frågor under samma tak.

Här finns Sveriges Bussföretag!

Förutom en modernare design har den nya webben en effektivare struktur och tydligare navigering vilket gör den mer användarvänlig. Huvudsyftet är att öka nyttan för Transportföretagens medlemmar att finna nyheter och relevant information. Genom personaliserade strukturer blir det nu lättare att hamna rätt och att nås av anpassat innehåll. Sajten bygger på Episervers molnbaserade lösning, Digital Experience Cloud, som gör den betydligt snabbare än tidigare.

– Den nya webben speglar hela Transportföretagen med alla våra branscher och de frågor vi driver, samlat. Vår organisation har vuxit och utvecklats de senaste åren och därför är det viktigt att webben visar den nya organisationen. Hemsidan är en viktig plattform för oss att kunna vara relevanta och att vår expertis får en modern kanal, säger Mychele Östman, kommunikationschef Transportföretagen.

– Vi befinner oss i dag mitt i ett informationsflöde som innebär att vi behöver hantera en stor mängd nyheter dygnets alla timmar. Därför har den nya webben utvecklats så att den enkelt och smidigt ska vara mera användarvänlig, tydlig och målgruppsanpassad och att den ska kunna tränga igenom i bruset. Rent tekniskt har vi till exempel satsat på att ge utrymme och möjlighet till rörligt material – film – eftersom det är ett av de mest effektiva verktygen för att nå ut med budskap, säger Mychele Östman.

Som digital partner har TietoEVRY varit ansvariga för framtagande av koncept, design, utveckling, mätning samt analys av den nya webbplatsen.

Följande personer har ingått i projektet:

Transportföretagen: Minna Rahko, projektledare, Joakim Johansson, Ywonne Karlsson, Lena Engstrand, Mattias Olsson, Heléne Johansson.

TietoEVRY: Anders Granberg, projektledare, Marcus Lindblom, Mats Neander, Peter Eriksson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062