23948sdkhjf

Här bor deltagarna på FN:s klimatmöte

När FN:s klimatkonferens, COP 26, går av stapeln i Glasgow i slutet av oktober, kommer Silja Lines Europa bli hem för deltagarna. Kryssningsfärjan kommer att ligga i Glasgow och erbjuda logi och mat för nära 1 500 personer, och fartyget i säg kommer att chartras av Landry & Kling Global Cruise Services. 

 Vårt team hjälpte organisatörerna av G7- toppmötet i Cornwall i juni i år med ett fantastiskt resultat, två av våra fartyg tillsammans med teknisk besättning presterar bra i Medelhavet för närvarande, och jag är övertygad om att vi kommer att klara utmaningen även under COP26 i Skottland, säger Tallink Grupps vd Paavo Nõgene. 

I och med chartingen kommer många av Silja Europas avgångar, som vanligtvis trafikerar Helsingfors – Tallinn, att ställas in. I stället tar Silja Victoria I över trafiken på den aktuella rutten. 

 Charteravtalen ger en välbehövlig boost till vår verksamhet under dessa utmanande tider när passagerarantalet fortfarande inte är tillbaka på normala nivåer, och vi kommer att fortsätta arbeta för att identifiera andra möjligheter för våra fartyg på kort och lång sikt. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Vernissagebussen: ”Resan ska vara en del av upplevelsen”
Skolskjutsar i fara efter domslut
Trafikverket får nytt uppdrag – ska se över transportinfrastruktur
Fler kan få rätt till färdtjänst
"Klar comeback, men fortsatt osäkert" – så mår turistbussbranschen
Förnyat förtroende för trygghetsvärdar
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Motor-Magasinet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.125