23948sdkhjf

Upptåget blir en del av Mälartåg

Från och med den 12 juni i år blir Upptåget en del av Mälartåg.

Det står klart efter att MTR Mälartåg i slutet av förra året tog över ansvaret för Mälartåg, men där den delen som omfattade Upptåget sköts fram i tiden på grund av överklagat tilldelningsbeslutet.

Nu när Upptåget blir en del av Mälartåg, går också driftansvaret över till MTR Mälartåg. Omkring 100 medarbetare som varit anställda av tidigare operatör kommer att anställas av MTR Mälartåg.

Äntligen är vi framme vid den här delen av vår resa med Mälartåg. Att vi nu får chans att välkomna flera engagerade medarbetare och utöka vårt ansvar upp till Gävle är otroligt kul. Vi har gjort vårt yttersta för att övergången ska bli så smidig som möjlig för alla resenärer och vi ser verkligen fram emot att få välkomna alla resenärer ombord från och med söndag, säger Frida Ukmar, vd MTR Mälartåg, i en kommentar.

I samband med övertagandet av ansvaret, tar MTR Mälartåg över ansvaret för trafikdrift, kundservice ombord, driftledning och störningshantering, fordonsunderhåll, fordonsstäd samt ersättningstrafik.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Lämnar Green Cargo för Keolis
Utmanande år för Gotlandsbolaget
Fordonsutbildning i Jönköping prisas
Positiva siffror för Skånetrafiken
Nu byggs den nya tågdepån i Falköping
Särskild organisation ska lösa tågkaos
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Motor-Magasinet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.109