23948sdkhjf

Kompensation för tågstrul

Som en ursäkt för de störningar som varit i pendeltågstrafiken i Östergötland de senaste månaderna kommer ÖstgötaTrafiken nu att kompensera sina tågpendlare.
ÖstgötaTrafikens årsbiljettskunder kommer få pengar tillbaka och de som köper ny månadsbiljett under januari får rabatt.

– Tågpendlarna har drabbats av långt många fler störningar än vi önskat så nu vill vi göra något för alla dessa trogna och värdefulla kunder. De är värda detta. Vi vill genom det här visa att vi verkligen är ledsna för de störningar som varit de senaste månaderna, säger Paul Håkansson , vd för ÖstgötaTrafiken..

För kunder med årsbiljetter blir kompensation cirka fem procent av biljettpriset. Det innebär mellan 440 kronor och 210 kronor. För kunder som köper månadsbiljett blir rabatten mellan 195 och 95 kronor beroende på biljett, en rabatt på cirka 20 procent.

Rabatten på månadsbiljetterna kommer att ges alla som laddar biljetter med giltighet för Östgötapendeln mellan den 9 och 31 januari. Biljetten kan ha ett startdatum som senast från och med den 9 februari. Kunder med årsbiljetter kommer få sin kompensation utskickat automatiskt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062