23948sdkhjf

Resekort Företag gränslöst bra

Intresset för  Dalatrafikens Resekort Företag har varit större än beräknat. Framför allt är det privata företag som börjat upptäcka kortet som möjliggör arbetsresor med buss i stället för bil.
Många reser kollektivt till och från jobbet men hitintills har det inte varit lika självklart att ta bussen eller tåget under arbetstid. Dalatrafiks Resekort Företag är ett årskort som ger möjlighet till obegränsade tjänsteresor med bussar och tåg inom Dalarna.

– Intresset för vårt företagskort har varit stort. Idag finns det cirka 500 Resekort Företag i omlopp. Vi lyssnar på kunderna och utvecklar företagskortet efter deras behov. I början fanns Resekort Företag bara som länskort. När kunderna ville kunna köpa det som våra övriga kort: för två zoner, för en kommun m m så införde vi den möjligheten, säger Annika Gustafsson försäljningsansvarig på Dalatrafik.

De flesta kunderna idag finns inom landsting och enskilda kommuner. Alltfler privata företag har dock upptäck kortet. De har uttryckt önskan att kunna använda kortet även för tågresor utanför länet. Många gör tjänsteresor till till exempel Gävle, Västerås och Örebro.

– Vi är därför glada att kunna presentera ett samarbete med Tåg i Bergslagen och Tågkompaniet. Resekort Företag gäller nu inom hela Tåg iBergslagens område. Resor som görs utanför Dalarna faktureras direkt till företaget kvartalsvis. Den anställde slipper på så vis skriva reseräkning. Enkelt och bekvämt, säger Annika Gustafsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078