23948sdkhjf

Jönsson ny IVECO-chef

Håkan Jönsson har utsetts till ny Business Director för IVECO North Europe & Baltics - Han tillträder sin nya befattning 1 augusti och kommer att sitta i Albertslund i Köpenhamn.

Den här utnämningen innebär att Håkan Jönsson blir högste ansvarig för IVECO:s transportfordon och lastbilar i Norden och Baltikum, samt bussar i Norden.

- Jag ser verkligen fram emot att börja arbeta på IVECO. Produkterna är det bästa tänkbara och den tekniska utvecklingen med fokus på hållbara transporter är i framkant. Speciellt intressant är de naturgasdrivna transportbilarna, lastbilarna och bussarna, säger Håkan Jönsson. Han fortsätter:

- En annan spännande produkt är transportbilen IVECO Daily som blivit utsedd till International Van of the Year 2018”.

Håkan Jönsson har sedan 2007 arbetat för Daimler Bus, först med bland annat ansvar för det svenska marknaden och har sedan 2015 varit utstationerad i Ulm, Tyskland för Daimler där han varit Market Manager för generalagenterna i 28 länder i Europa och Centralasien. Håkan Jönsson tillträder den nya tjänsten som Business Director 1 augusti 2018 och kommer att vara stationerad i Albertslund i Köpenhamn, där IVECO:s huvudkontor för de åtta marknaderna i Norden och Baltikum är beläget.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062