23948sdkhjf

Flixbus i nytt samarbete

Under april kommer Flixbus att inleda ett nytt samarbete – den här gången är det Sambus-bolaget SGS Bussen som knyts upp för en ny expressbusslinje.

Samarbetet innebär att Flixbus börjar att sälja resor mellan Gävle och Stockholm och att fyra nya orter blir en del av nya linjekartan: Valbo, Sandviken, Kungsgården och Storvik. Valbo är sedan tidigare SGS Bussens hemmahamn.

Uppstickaraktören Flixbus sätter löpande in fler destinationer där man ser att resandet är populärt och där man kan erbjuda passagerarna ett prisvärt och smidigt sätt att ordna resan. Tack vare det nya samarbete med SGS Bussen inkluderas fyra nya destinationer till det gröngula nätverket. Boende i Valbo, Sandviken, Kungsgården och Storvik får direktresor mot Gävle eller söderut mot Stockholm där de dessutom får möjlighet att resa vidare till över 100 svenska städer i Flixbus linjenät i en och samma bokning.

Bussarna på den nya linjen drivs av SGS Bussen, bär deras kännetecknande färger och har ett grönt klistermärke på som upplyser om samarbetet med Flixbus. Precis som alla andra bussar inom Flixbusfamiljen är SGS Bussens expressbussar utrustade med gratis Wi-Fi och eluttag. Biljetter säljs via företagsappen, bokningssajten, Pressbyrån och 7-Eleven.

Nya linjen heter K615 och har följande streckning: Stockholm – Gävle (Gävle Centralstation) – Valbo – Sandviken – Kungsgården – Storvik – Hofors – Stockholm (med Skansen)

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078